Urządzenia i Akcesoria
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Marinated Shallots
-
lemon1
-
orange1
-
shallots sliced in rings2 - 2 ½ oz
Currant Mixture
-
balsamic vinegar2 oz
-
currants3 tbsp
-
water4 oz
-
orange thin peel only, no pith1
-
whole cloves3
Acorn Squash
-
acorn squash cut into wedges (¾ in.)1
-
olive oil2 tsp
-
sugar1 tbsp
-
cracked black pepper¼ tsp
-
salt½ tsp
-
pumpkin pie spice¼ tsp
-
water17 oz
Couscous
-
couscous8 oz
-
water8 oz
-
salt½ tsp
-
ground cardamom¼ tsp
-
ground coriander¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
fresh parsley chopped, plus extra to garnish½ bunch
-
fresh mint leaves chopped, plus extra to garnish½ bunch
-
slivered almonds toasted, divided3 tbsp
-
oranges supremed (see Tip)2
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1071 kJ /
256 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Ratatouille
40 min
Tofu Stew
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Tomato Bread Pudding
30 min
Vegetarian Lasagna
2 godz. 30 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Collard Greens
1 godz. 5 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min