Urządzenia i Akcesoria
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Marinated Shallots
-
lemon1
-
orange1
-
shallots sliced in rings2 - 2 ½ oz
Currant Mixture
-
balsamic vinegar2 oz
-
currants3 tbsp
-
water4 oz
-
orange thin peel only, no pith1
-
whole cloves3
Acorn Squash
-
acorn squash cut into wedges (¾ in.)1
-
olive oil2 tsp
-
sugar1 tbsp
-
cracked black pepper¼ tsp
-
salt½ tsp
-
pumpkin pie spice¼ tsp
-
water17 oz
Couscous
-
couscous8 oz
-
water8 oz
-
salt½ tsp
-
ground cardamom¼ tsp
-
ground coriander¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
fresh parsley chopped, plus extra to garnish½ bunch
-
fresh mint leaves chopped, plus extra to garnish½ bunch
-
slivered almonds toasted, divided3 tbsp
-
oranges supremed (see Tip)2
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1071 kJ /
256 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tzatziki
20 min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 godz. 10 min
Barley and Tomato Salad
45 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Greek Vegetables
1 godz.
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Creamy Fruity Gelatins
7 godz. 30 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min