Urządzenia i Akcesoria
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Pork Chops
-
pork chops, bone in, thick cut (1¼-1½ in.) (approx. 2-2½ lb total)4
-
salt divided1 ½ tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried figs e.g., Turkish or Calimyrna (approx. 3.5 oz)6
-
red onions in pieces4 oz
-
cremini or baby portobello mushrooms quartered3 oz
-
celery in pieces2 oz
-
bread crumbs1 tbsp
-
garlic clove1
-
dried sage½ tsp
-
Pink Lady apples diced (¼ in.)4 oz
Cider Sauce
-
apple cider10 oz
-
chicken stock8 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
baby rainbow carrots trimmed, peeled16 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
unsalted butter chilled1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
53 g
Kalorie
2284 kJ /
546 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Apple Harvest
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Honey Glazed Carrots
30 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Baked Crab Dip
15 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Chicken Marsala
40 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min