Urządzenia i Akcesoria
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Pork Chops
-
pork chops, bone in, thick cut (1¼-1½ in.) (approx. 2-2½ lb total)4
-
salt divided1 ½ tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried figs e.g., Turkish or Calimyrna (approx. 3.5 oz)6
-
red onions in pieces4 oz
-
cremini or baby portobello mushrooms quartered3 oz
-
celery in pieces2 oz
-
bread crumbs1 tbsp
-
garlic clove1
-
dried sage½ tsp
-
Pink Lady apples diced (¼ in.)4 oz
Cider Sauce
-
apple cider10 oz
-
chicken stock8 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
baby rainbow carrots trimmed, peeled16 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
unsalted butter chilled1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
53 g
Kalorie
2284 kJ /
546 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Apple Harvest
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5 godz.
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 godz. 20 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Blue Cheese Soufflés
45 min
Cloud Eggs
20 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min