Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 guance di maiale (80-100 g ciascuna)
- 1 cucchiaio di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1751 kJ / 418 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 133 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vitello tonnato sottovuoto
5óra
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1j 10 menit
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8h 30min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3óra 20p
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3óra 30p
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9h
Spalla di maiale sottovuoto
12hod. 25min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5j 30 menit
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1j 45 menit