Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 guance di maiale (80-100 g ciascuna)
- 1 cucchiaio di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1751 kJ / 418 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 133 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Patate Sottovuoto
2h
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Spalla di maiale sottovuoto
12 Std. 25 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5h 30min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8u. 45min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 godz. 45 min
Vitello tonnato sottovuoto
5h