Urządzenia i Akcesoria
White Fish Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
baby carrots cut into pieces (½ in.)7 oz
-
frozen baby peas defrosted7 oz
-
white fish fillet e.g. cod, halibut or white sea bass, cut into 4 pieces14 oz
-
water21 oz
-
salt1 ½ tsp
-
olive oil1 tbsp
-
potatoes cubed21 oz
-
large eggs4
-
mayonnaise10 oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
2364 kJ /
565 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch Box
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Grated Potato Pancakes
35 min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Pozole Verde
2 godz.
Chicken and Pear Pie
2 godz. 40 min