Urządzenia i Akcesoria
White Fish Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
baby carrots cut into pieces (½ in.)7 oz
-
frozen baby peas defrosted7 oz
-
white fish fillet e.g. cod, halibut or white sea bass, cut into 4 pieces14 oz
-
water21 oz
-
salt1 ½ tsp
-
olive oil1 tbsp
-
potatoes cubed21 oz
-
large eggs4
-
mayonnaise10 oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
2364 kJ /
565 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch Box
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Manhattan Clam Chowder
55 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min