Urządzenia i Akcesoria
White Fish Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
baby carrots cut into pieces (½ in.)7 oz
-
frozen baby peas defrosted7 oz
-
white fish fillet e.g. cod, halibut or white sea bass, cut into 4 pieces14 oz
-
water21 oz
-
salt1 ½ tsp
-
olive oil1 tbsp
-
potatoes cubed21 oz
-
large eggs4
-
mayonnaise10 oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
2364 kJ /
565 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch Box
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Strawberry BBQ Meatballs
45 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Green Shakshuka
40 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min