Curry de espinaca y queso fresco

Curry de espinaca y queso fresco

4.8 17 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz.
1 porción

Składniki

Queso fresco (paneer)
  • 1500 g de leche entera
  • 4 cdas de vinagre blanco
Curry de espinaca
  • 1 cditas comino en polvo
  • 1 cditas semilla de cilantro, molida
  • 50 g de cebolla en trozos
  • 15 g de ajo
  • 10 g de jengibre pelado y en rebanadas
  • 20 g de mantequilla sin sal em cubos
  • 100 g de crema (18% grasa)
  • 400 g de hojas de espinaca fresca
  • sal marina al gusto
  • pimienta negra molida al gusto
  • jugo de limón amarillo al gusto
  • aceite vegetal el suficiente para freír

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 16 g
Kalorie 1678 kJ / 401 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...