Sopa de alubias, calabaza y coco en cocción lenta TM6

Sopa de alubias, calabaza y coco en cocción lenta TM6

3.6 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 16 godz. 20 min
6 porciones

Składniki

  • 120 g de alubias secas
  • agua la necesaria para remojar las alubias
  • 20 g de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla en gajos
  • 150 g de zanahoria en trozos (2 cm)
  • 70 g de rama de apio en rebanadas (1 cm)
  • ½ - 1 cdita de sal fina o al gusto
  • 1 cdita de caldo de verduras en pasta
    1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
  • 2 cdita de comino en polvo (opcjonalnie)
  • 1 cdita de cúrcuma en polvo
  • 450 g de calabaza amarilla en trozos (3-4 cm)
  • 600 g de leche de coco
  • pan campesino en rebanadas y tostado
    crutón, para servir
  • 1 cda de pepitas de calabaza tostadas para servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 639 mg
Białko 9 g
Kalorie 898 kJ / 214 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 8.4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...