Urządzenia i Akcesoria
Chirivías al vapor (600-1000 g) en Varoma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
600 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
600 - 1000 g de chirivía peladas y en trozos (2-3 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
8 mg
Białko
1 g
Kalorie
265 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25 min
Chabacanos al vapor (300-500 g) en cestillo
Brak ocen
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Pimientos al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Chirivías al vapor (200-500 g) en cestillo
Brak ocen
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min