Dip de sardinillas con tomate

Dip de sardinillas con tomate

4.5 51 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 raciones

Składniki

  • 25 g de chalota
    25 g de cebolleta
  • 1 cucharada cebollino fresco picado
  • 100 g de tomates secos en aceite en trozos
  • 2 latas de sardinas en tomate (en conserva) (aprox. 160 g)
  • 100 g de queso cremoso
  • 10 - 15 g zumo de limón recién exprimido
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • crackers picos, tostadas o crudités para servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 raciones

Sód 751.9 mg
Białko 46.4 g
Kalorie 4292.9 kJ / 1027 kcal
Tłuszcz 81.1 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 28.4 g
Węglowodany 26.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...