Dip de pepino y ricota
TM6 TM5 TM31

Dip de pepino y ricota

3.6 (16 ocen)

Składniki

  • 150 g de pepino sin piel ni semillas, en trozos
  • 80 g de nueces peladas
  • 1 ramita de menta fresca (solo las hojas)
  • 400 g de queso ricota
    lub 400 g de queso cremoso bajo en grasa
  • 30 g de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1438 kJ / 343 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
2.6 g
Sód
419 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy