Urządzenia i Akcesoria
Potato, bacon and cheese tortilla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
potatoes cut into large, even pieces (approx. 5 cm)600 g
-
water700 g
-
onion cut into quarters200 g
-
extra virgin olive oil300 g
-
eggs8
-
baking powder15 g
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove chopped1
-
bacon cut into cubes100 - 120 g
-
mozzarella grated150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
645.7 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1026 kJ /
244.3 kcal
Tłuszcz
17.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Chicken Caprese pasta salad
25 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Peanut butter and chocolate custard
15 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Lemon and coconut blondies
40 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Pistachio and lemon curd cake
1 godz. 15 min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 godz. 10 min