Potato, bacon and cheese tortilla

Potato, bacon and cheese tortilla

3.3 28 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 portions

Składniki

  • potatoes cut into large, even pieces (approx. 5 cm)
    600 g
  • water
    700 g
  • onion cut into quarters
    200 g
  • extra virgin olive oil
    300 g
  • eggs
    8
  • baking powder
    15 g
  • sea salt
    1 tsp
  • garlic clove chopped
    1
  • bacon cut into cubes
    100 - 120 g
  • mozzarella grated
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 244.3 kcal / 1026 kJ
Białko 12.6 g
Tłuszcz 17.7 g
Węglowodany 8.2 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Sód 645.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...