Urządzenia i Akcesoria
Curried Carrot And Ginger Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
onion halved1
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 cm
-
butter diced60 g
-
curry powder to taste1 - 2 tsp
-
carrots cut in pieces (3 cm)4
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut in pieces (2 cm)1 - 2
-
water500 g
-
1 Tbsp vegetable stock paste, (see tips)meat stock paste (see tips)1 Tbsp
-
tomato paste2 Tbsp
-
dried bay leaves2
-
tinned chickpeas rinsed and well drained (weight is pre-draining)400 g
-
ground black pepper plus extra to garnish2 pinches
-
fine sea salt¼ tsp
-
olive oil1 Tbsp
-
curry powder¼ tsp
-
whipping cream250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.9 g
Kalorie
1580 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
7.5 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Watercress Soup
25 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Creamy tomato soup
30 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min