Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Broccoli and Potatoes
-
water700 g
-
fine sea salt½ tsp
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
broccoli cut in florets600 g
Cheese Sauce
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
blue cheese cut in pieces100 g
-
plain flour20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
double cream80 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
903 mg
Białko
15 g
Kalorie
1753 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1h
Whisked Egg Whites
5min
Whipped Cream
10min
Lemon Sorbet
8h 30min
Quick Fruit Sorbet
10min
Crème caramel
2h 45min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Chocolate Mousse
3h 20min
Chocolate mousse
3h 20min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min