Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Broccoli and Potatoes
-
water700 g
-
fine sea salt½ tsp
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
broccoli cut in florets600 g
Cheese Sauce
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
blue cheese cut in pieces100 g
-
plain flour20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
double cream80 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
903 mg
Białko
15 g
Kalorie
1753 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dauphinoise Potatoes
50 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45 min
Chicken and Ham Vols Au Vents
1 godz. 20 min
Leek and Potato Soup
1 godz.
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Creamy Tomato Soup
40 min
Whisked Egg Whites
5 min
Mashed Potatoes
45 min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2 godz.
Bellini Cocktail
5 min