Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Broccoli and Potatoes
-
water700 g
-
fine sea salt½ tsp
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
broccoli cut in florets600 g
Cheese Sauce
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
blue cheese cut in pieces100 g
-
plain flour20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
double cream80 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
903 mg
Białko
15 g
Kalorie
1753 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2 godz. 20 min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 godz. 10 min
Semolina Custard Dessert Pots
20 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Crêpes Suzette
35 min