Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Broccoli and Potatoes
-
water700 g
-
fine sea salt½ tsp
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
broccoli cut in florets600 g
Cheese Sauce
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
blue cheese cut in pieces100 g
-
plain flour20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
double cream80 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
903 mg
Białko
15 g
Kalorie
1753 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Pineapple and Rum Pancakes
40 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Crusted Pâté (Spain)
10 godz.
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45 min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 min
Lasagne Bolognese
1 godz. 45 min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Porridge with Pear Compote
25 min