Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Broccoli and Potatoes
-
water700 g
-
fine sea salt½ tsp
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
broccoli cut in florets600 g
Cheese Sauce
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
blue cheese cut in pieces100 g
-
plain flour20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
double cream80 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
903 mg
Białko
15 g
Kalorie
1753 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Lasagne Bolognese
1 godz. 45 min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 godz. 15 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Ratatouille
40 min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 godz.
Sweet and Sour Peppers
40 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Steamed Broccoli Mash
35 min