Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- boiling water
- 200 g ripe tomatoes
- 350 g gravy beef cut into cubes (3 cm)
- 20 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 70 g celery, cut into pieces
- 120 g carrot, peeled and cut into pieces
- 200 g sweet potato, peeled and cut into pieces
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- ⅛ tsp garam masala (see Tips)
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only (see Tips)
- filtered water, as needed
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 4039.8 kJ / 961.9 kcal
- Białko
- 81.5 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 43.9 g
- Błonnik
- 15.3 g
Alternatywne przepisy
Strawberry pear purée (around 6 months)
15min
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40 min
Pear and ginger purée (6-9 months)
25 min
Avocado and egg yolk purée (around 6 months)
30 min
Fish broccoli purée (around 6 months)
30 min
Chicken, wild rice and coriander purée (6-9 months)
50 min
Raspberry, apple and sweet potato purée (around 6 months)
30 min
Turkey vegetable purée (around 6 months)
30 min
Peach, apple and lamb purée (around 6 months)
35 min
Corn, pea and turmeric purée (6-9 months)
45 min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25 min
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30 min