
Urządzenia i Akcesoria
Fondant czekoladowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
10 porcji
Składniki
-
200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
180 g cukru
-
180 g masła pokrojonego na kawałki
-
50 g mąki pszennej
-
1 szczypta soli
-
3 jajka
-
maliny, świeże do dekoracji (ok. 150 g)
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
355 kcal /
1485.2 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
24.4 g
Węglowodany
31.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Sód
39.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ATELIER CZEKOLADY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Tarta czekoladowa
1 Std. 50 Min
Deser z płynną białą czekoladą
3 Std.
Babeczki z płynnym karmelem
25 Min
Mus czekoladowy
3 Std. 20 Min
Ciasto czekoladowe
50 Min
Ciasteczka czekoladowe Bena
40 Min
Bananowe brownie
40 Min
Słodki pudding toffi
1 Std.
Ciasteczka z białą czekoladą
25 Min
Czekoladowe ciasto lodowe z mascarpone i orzechami laskowymi
3 Std. 15 Min
Płynące ciasto czekoladowe (lava cake)
40 Min
Fondant czekoladowy w kokilkach
35 Min