Urządzenia i Akcesoria
Buchteln
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porzioni
Składniki
-
15 g di lievito di birra fresco
-
140 g di latte
-
60 g di zucchero
-
200 - 220 g di farina tipo 00
-
200 g di farina manitoba
-
2 uova medie
-
250 g di confettura di albicocche
-
40 g di burro fuso
-
20 g di zucchero a velo
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
9 g
Kalorie
1821 kJ /
435.2 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zelten
2 godz. 55 min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 godz.
Gnocchi de' susini
1 godz.
Canederli alle albicocche
1 godz. 50 min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 godz. 10 min
Salsa bolzanina
15 min
Fugassa veneta
4 godz.
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min
Kartoffelsalat
50 min
Girelle alla cannella
4 godz. 10 min
Strüdel di mele
1 godz. 35 min