Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di latte
- 60 g di zucchero
- 200 - 220 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 2 uova medie
- 80 g di burro, 40 g a tocchetti e 40 g fuso
- 250 g di confettura di albicocche
- 20 g di zucchero a velo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1821 kJ / 435.2 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Corona di pan di pizza
4h
Panini rosmarino e uva
3h 20min
Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro
1h 5min
Canederli alle albicocche
1 Std. 50 Min
Salsa bolzanina
15min
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Plumcake con liquore all'uovo
1 Std. 10 Min
Salsa belga
Keine Bewertungen
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Focaccia tirolese
3 Std. 30 Min
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min