Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0
- 350 g di farina di segale
- 15 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1364 kJ / 326 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 61.2 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Błonnik
- 5.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pani alla segale
2u. 40min
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Mousse di cioccolato all'aquafaba
3h 30min
Pagnotte banana e segale
1h 50 min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di segale
3h 20min
Pane integrale con muesli
4h
Filone di segale
4h
Pane di avena con semi di zucca
3u. 50min
Pane "challah" (vegan)
2h 30 min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min