Urządzenia i Akcesoria
Roggenbrot (pane austriaco)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
300 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
150 g di farina tipo 0
-
350 g di farina di segale
-
15 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10.4 g
Kalorie
1364 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
61.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Il giro del mondo
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pancarrè ai 5 cereali
5h
Pane alle banane, miele e mandorle
2h 40min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Pagnotte turche
2h 20min
Pane di segale
3h 20min
Filone di segale
4h
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Mezzaluna di pane al farro
3h