Roggenbrot (pane austriaco)

Roggenbrot (pane austriaco)

4.8 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 300 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 150 g di farina tipo 0
  • 350 g di farina di segale
  • 15 g di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 10.4 g
Kalorie 1364 kJ / 326 kcal
Tłuszcz 4.4 g
Błonnik 5.4 g
Węglowodany 61.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...