Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0
- 350 g di farina di segale
- 15 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1364 kJ / 326 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 61.2 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Błonnik
- 5.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane di segale
3h 20min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pane ebraico (Challah)
3sa 30 dk
Panini di segale
12 godz.
Pagnotte turche
2 godz. 20 min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane dolce alla frutta
2 godz. 55 min
Pani alla segale
2 godz. 40 min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5 Std.
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min