Urządzenia i Akcesoria
Schüttelbrot (schiacciata tirolese)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 pezzi
Składniki
-
10 g di lievito di birra fresco
-
350 g di acqua
-
1 cucchiaino zucchero
-
300 g di farina di segale
-
300 g di farina tipo 0
-
10 g di sale
-
1 cucchiaino di semi di finocchio
-
1 cucchiaino di semi di cumino
-
1 pizzico di fieno greco
-
olio extravergine di oliva q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
12.5 g
Kalorie
1749 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
6.1 g
Węglowodany
74.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Il giro del mondo
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Focaccia pere e gorgonzola
1 godz. 55 min
Panini della Val Venosta
15 godz. 30 min
Schiacciatina
2 godz. 20 min
Gelato al rabarbaro
36 godz. 25 min
Panperduto
30 min
Injera (pane eritreo fermentato)
48 godz. 35 min
Zuppa vietnamita (Pho)
2 godz. 30 min
Pomodorini al naturale
1 godz.
Acuka (Patè di noci e spezie)
10 min
Focaccia al profumo di timo
1 godz. 55 min
Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)
30 min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2 godz. 40 min