Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina di segale
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 1 pizzico di fieno greco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 74.7 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 6.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Condimento al Gorgonzola alla maniera Usa
10min
Pane australiano con burro dolce
45 min
Salsa al cren
120 Std. 10 Min
Pane ebraico (Challah)
3ωρ. 30 λεπτ.
Crostello
4 Std.
Corona di pane sfogliato ai cereali
6h 10min
Pane al curry e paprika
4 godz. 50 min
Cheesecake polacca
1ωρ. 30 λεπτ.
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.