Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina di segale
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 1 pizzico di fieno greco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 74.7 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 6.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paté di fegatini
30 Min
Schiacciata con l'uva
2 godz.
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Panini con arachidi
6sa
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1h
Pane dolce con frutta secca
2 godz.
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
Brak ocen
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1u. 10min
Pane svedese
2 godz.
Burro mediterraneo
5u. 20min
Tè alla cipolla e mela
15 Min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.