Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Canederli
- 60 g di burro a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 20 albicocche piccole
- 10 zollette di zucchero
Terminare la preparazione
- 120 g di burro a pezzi
- 180 g di germe di grano
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2125 kJ / 508 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 54.1 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min
Buchteln
4h
Zelten
2 godz. 55 min
Quiche ai formaggi con composta di fichi (senza zuccheri aggiunti)
Brak ocen
Menu: Zuppa di topinambur, filetto di manzo alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
Brak ocen
Salsa al cren
120 godz. 10 min
Sciroppo di mirtilli
24 Std. 15 Min
Trifle alle fragole
5 godz. 30 min
Quiche al mascarpone e pomodori
1sa 30 dk
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50 min
Salsa bolzanina
15 分钟
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1sa 10 dk