Tirtlan

Tirtlan

5.0 4 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
15 pezzi

Składniki

Impasto
  • 70 g di farina di segale
  • 140 g farina tipo 00
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 1 uovo
  • 60 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
Ripieno
  • 50 g di scalogno a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di patate cotte, a tocchetti (vedere consigli)
  • 250 g di ricotta ben scolata
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 5 g di erba cipollina fresca tritata finemente
  • olio di arachidi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 285 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 494.7 kJ / 118.3 kcal
Tłuszcz 5.9 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 13.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...