Scream cupcakes

Scream cupcakes

4.0 9 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
24 portions

Składniki

Cupcakes
  • raw sugar
    250 g
  • unsalted butter room temperature
    200 g
  • eggs
    4
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • baking powder
    2 tsp
  • plain flour
    400 g
  • full cream milk
    250 g
Frosting
  • white chocolate broken into pieces
    120 g
  • pouring (whipping) cream
    60 g
  • unsalted butter cut into pieces
    200 g
  • pure icing sugar
    300 g
Shards
  • white sugar
    250 g
  • water
    1070 g
  • glucose syrup
    1 tbsp
  • vinegar
    50 g
Assembly
  • condensed milk
    3 tbsp
  • red food colouring (natural)
    2 - 3 drops

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portions

Sód 66.3 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 1590.3 kJ / 380.1 kcal
Tłuszcz 17.8 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...