Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de beurre, en morceaux
-
500
g d'eau
lub 500 g de bouillon - 50 g de farine de blé
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 377 kJ / 91 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Sauce hollandaise
15min
Crème dessert
15min
Sauce soubise
30min
Soupe à l'oignon
1h
Œufs de couleur jaune
Brak ocen
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Sauce au poivre
25 min
Brioche farcie à la viande de porc, blette, fenouil et fromage
5h
Blanquette de ris de veau
1h 50 min
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1h
Sauce piquante
35 Min