Urządzenia i Akcesoria
Sauce hollandaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
500 g
Składniki
-
50 - 85 g de jus de citron fraîchement pressé
-
200 - 335 g de beurre coupé en morceaux
-
3 - 5 jaunes d'œufs
-
¾ - 1 ¼ c. à café de sel
-
2 ½ - 3 ½ pincées de poivre moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1002.6 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
2340.4 kJ /
567.8 kcal
Tłuszcz
60.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
38.6 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode sauce
17 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min
Crème anglaise Mode Sauce
15 min
Saumon sauce hollandaise, riz et asperges
45 min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25 min
Sauce au poivre vert
20 min
Sauce au poivre
25 min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 min
Beurre blanc
20 min
Sauce hollandaise
15 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce hollandaise
15 min
Beurre blanc
25 min