Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 - 85 g de jus de citron fraîchement pressé
- 200 - 335 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 - 5 jaunes d'œufs
- ¾ - 1 ¼ c. à café de sel
- 2 ½ - 3 ½ pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2340.4 kJ / 567.8 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 60.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 38.6 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 1002.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce béarnaise
20 min
Sauce soubise
30 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce au poivre
25min
Sauce hollandaise
15min
Beurre blanc
25min
Sauce hollandaise
25min
Sauce béarnaise
40 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce au poivre vert
20 min
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2 godz. 15 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min