
Urządzenia i Akcesoria
Sauce hollandaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
500 g
Składniki
-
de jus de citron fraîchement pressé50 - 85 g
-
de beurre coupé en morceaux200 - 335 g
-
jaunes d'œufs3 - 5
-
de sel¾ - 1 ¼ c. à café
-
de poivre moulu2 ½ - 3 ½ pincées
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
567.8 kcal /
2340.4 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
60.2 g
Węglowodany
2.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
38.6 g
Sód
1002.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mode sauce
17 Przepisów
Francja
Francja