Sauce hollandaise

Sauce hollandaise

3.9 120 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
500 g

Składniki

  • de jus de citron fraîchement pressé
    50 - 85 g
  • de beurre coupé en morceaux
    200 - 335 g
  • jaunes d'œufs
    3 - 5
  • de sel
    ¾ - 1 ¼ c. à café
  • de poivre moulu
    2 ½ - 3 ½ pincées

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 567.8 kcal / 2340.4 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 60.2 g
Węglowodany 2.2 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 38.6 g
Sód 1002.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...