
Urządzenia i Akcesoria
Mousse chocolat noir-caramel
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
6 portions
Składniki
La mousse chocolat noir
-
de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux170 g
-
de lait entier80 g
-
jaune d'œuf1
-
blancs d'œufs4
-
de sucre en poudre20 g
La mousse chocolat au caramel
-
de chocolat pâtissier au caramel détaillé en morceaux200 g
-
de crème liquide 35% m.g.150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
422 kcal /
1755 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
40.5 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tout Chocolat
50 Przepisów
Francja
Francja