Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 600 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1287 kJ / 308 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 32 g
Alternatywne przepisy
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Omelette aux pommes de terre et papillote de fruit
25 Min
Brioches ourson
10h
Mousse au chocolat blanc et framboises
1h 35 min
Caramel de base
25 Min
Pannacotta
5 Std. 50 Min
Chantilly au clou de girofle
20 Min
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25 Min
Glace vanille aux myrtilles
12 Std. 30 Min
Chantilly au chocolat
2h 10min