Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di farina tipo 0
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di acqua
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 588.1 kJ / 140.6 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 23.8 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mantovanine
2h 45min
Coppia ferrarese
1h
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Baguette tradizionale
15h 35 min
Panini allo yogurt al mirtillo
3h 30min
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Crackers all'acqua
3h
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pancarrè
5h
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Ciabattine veloci
3h 10min