Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- burro q.b. per imburrare
- farina di grano duro q.b per infarinare
- 150 g di mandorle pelate
- 3 tuorli
- 3 uova
- 150 g di miele
- 150 g di confettura di lamponi
- 30 g di farina di carrube setacciata
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 1000 g di acqua
- mandorle a lamelle a piacere, per guarnire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 225 kJ / 8 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpette di quinoa e salmone (senza glutine)
1u. 10min
Farina di grano saraceno (senza glutine)
10 min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55 Min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40 Min
Pane in cassetta (senza glutine)
13sa 45 dk
Mix di farina integrale (senza glutine)
10 min
Tortino raw alla barbabietola
1 Std. 25 Min
Sorgo con pollo e peperoni (senza glutine)
1u. 5min
Torta avena e frutta secca al Varoma
2 godz.
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1u. 10min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2 godz. 40 min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 Std. 35 Min