
Urządzenia i Akcesoria
Scotch eggs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
d'eau400 g
-
œufs6
-
d'ail1 gousse
-
d'échalotes30 g
-
de persil frais3 brins
-
de chair à saucisse350 g
-
de farine de blé50 g
-
œufs battus2
-
de chapelure75 g
-
huile de friture
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
355.5 kcal /
1477 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
27.3 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Evasions gourmandes
65 Przepisów
Francja
Francja