Urządzenia i Akcesoria
Scotch eggs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
400 g d'eau
-
6 œufs
-
1 gousse d'ail
-
30 g d'échalotes
-
3 brins de persil frais
-
350 g de chair à saucisse
-
50 g de farine de blé
-
2 œufs battus
-
75 g de chapelure
-
huile de friture
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1477 kJ /
355.5 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Evasions gourmandes
65 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Focaccia à la saucisse
1 godz. 40 min
Burger au porc braisé
4 godz. 15 min
Oignon farci croustillant
55 min
Croquettes de poisson
45 min
Röstis de pomme de terre aux échalotes
55 min
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35 min
Beignets tra-tra
2 godz. 35 min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 godz. 55 min
Boule de fromage frais aux graines et noix
1 godz. 20 min
Aubergines farcies aux chipolatas
1 godz. 10 min
Pommes de terre farcies façon raclette
1 godz. 20 min
Pommes de terre farcies au chorizo
50 min