Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 6 œufs
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes
- 3 brins de persil frais
- 350 g de chair à saucisse
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs battus
- 75 g de chapelure
- huile de friture
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1477 kJ / 355.5 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 27.3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Œufs pochés aux épinards crémeux
1h 20min
Pommes de terre en éventail à la crème de gouda
45 Min
Croûte au fromage d'abondance
45 Min
Sandwichs Monte Cristo
13u. 30min
Pommes de terre farcies au poulet et champignons
1 godz. 5 min
Crumpets et saumon fumé tiède
1h 20min
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35min
Œufs Bénédicte
45 Min
Courgettes farcies au canard
1 godz. 5 min
Feuilleté d'endives sautées au balsamique
1 godz. 5 min
Pommes de terre au lard et à la sauge
1h 20min
Pommes de terre farcies au chorizo
50min