Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de pain de mie blanc
- 30 g de lait
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 jaune d'œuf
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- 350 g de filet de poisson cuit, grossièrement émietté
- 1 œuf
- 40 g de chapelure maison (voir "Conseil(s)")
- huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 867 kJ / 204 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 15 g
Alternatywne przepisy
Miniquiches au poisson
2h 10min
Croquettes de poisson pané
30min
Crumpets et saumon fumé tiède
1 Std. 20 Min
Croquettes de poisson
45min
Fiskefrikadeller (Croquettes de cabillaud et rémoulade)
1 Std. 30 Min
Boulettes de veau aux herbes
35min
Calzone au jambon et à la courgette
1h 45min
Croquettes de cabillaud, frites de carotte
1 Std. 15 Min
Mini-calzones champignon-ricotta
2h 15min
Croquettes de poisson à la thaïe
30min
Samoussas aux légumes
50min
Nuggets de poulet aux légumes
35min