Œufs Bénédicte

Œufs Bénédicte

3.0 46 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 250 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 50 g d'eau
  • 1 c. à soupe de jus de citron
  • 3 jaunes d'œufs
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 7 pincée de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g d'eau
  • 6 œufs
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 tranches de pain de mie blanc
  • 6 tranches de bacon
  • 3 brins de ciboulette fraîche ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 752.8 mg
Białko 14.2 g
Kalorie 2445.1 kJ / 584.4 kcal
Tłuszcz 52.2 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 27.5 g
Węglowodany 15.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...