Œufs Bénédicte

Œufs Bénédicte

3.1 44 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • de beurre doux coupé en morceaux
    250 g
  • d'eau
    50 g
  • de jus de citron
    1 c. à soupe
  • jaunes d'œufs
    3
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    7 pincée
  • d'eau
    400 g
  • œufs
    6
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de pain de mie blanc
    6 tranches
  • de bacon
    6 tranches
  • de ciboulette fraîche ciselés
    3 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 584.4 kcal / 2445.1 kJ
Białko 14.2 g
Tłuszcz 52.2 g
Węglowodany 15.4 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 27.5 g
Sód 752.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...