
Urządzenia i Akcesoria
Œufs Bénédicte
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
de beurre doux coupé en morceaux250 g
-
d'eau50 g
-
de jus de citron1 c. à soupe
-
jaunes d'œufs3
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts7 pincée
-
d'eau400 g
-
œufs6
-
de sel à ajuster en fonction des goûts6 pincées
-
de pain de mie blanc6 tranches
-
de bacon6 tranches
-
de ciboulette fraîche ciselés3 brins
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
584.4 kcal /
2445.1 kJ
Białko
14.2 g
Tłuszcz
52.2 g
Węglowodany
15.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
27.5 g
Sód
752.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Evasions gourmandes
65 Przepisów
Francja
Francja