Urządzenia i Akcesoria
Praliné de avellanas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
250 gramos
Składniki
-
100 g de azúcar refinada
-
50 g de agua
-
120 g de avellanas tostadas
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 250 gramos
Sód
3 mg
Białko
18 g
Kalorie
4772.3 kJ /
1140.6 kcal
Tłuszcz
73 g
Błonnik
11.6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
120 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Focaccia - Demo presentadores
35 min
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1 godz.
Pasta choux
20 min
Corona de chocolates
1 godz. 30 min
Praliné de avellanas TM6
25 min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15 min
Temperado de chocolate sobre mármol (tableado)
30 min
Ganache de chocolate
15 min
Salsa holandesa rápida
10 min
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
15 min
Coulis de frutos rojos frescos
10 min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 min