Baguette de espelta TM6
TM6

Baguette de espelta TM6

4.8 (4 oceny)

Składniki

  • 600 g de agua y la necesaria para hornear
  • 120 g de masa madre (ver tip)
  • 1 cdita de azúcar
  • de aceite de oliva, para engrasar
  • 300 g de harina de fuerza y un poco más para trabajar
  • 200 g de harina de espelta
  • 1 ½ cdita de sal
  • 20 g de jugo de limón recién exprimido

Wartości odżywcze
na 1 receta completa
Kalorie
7495 kJ / 1790 kcal
Białko
59 g
Węglowodany
359 g
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
18.6 g
Sód
2345 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy