Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panna cotta de palomitas
- 3 - 4 lámina de grenetina (aprox. 5 g)
- agua fría para remojar
- 400 g de crema (min 30% de grasa)
- 200 g de leche
- 60 g palomitas de caramelo más para decorar
- 10 g de azúcar
- 1 cditas de extracto de vainilla natural
Salsa de caramelo salado
- 50 g de mantequilla, en piezas
- 80 g de crema (35% grasa)
- 30 g de azúcar de caña
- 30 g de azúcar glass
- 30 g de miel de maple
- 1 cditas de extracto de vainilla natural
- ¾ cditas de sal de mar, fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1976.8 kJ / 472.5 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 40.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 342.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de coco sin harina
35min
Pierogi con queso y blueberry's
1h 15min
Natilla de mango
1 Std. 10 Min
Pastel pink velvet
7h 20min
Zanahorias fermentadas TM6
84h 30min
Barras de proteína con chocolate, naranja y canela
1h 20 min
Panna cotta de cereza
3h 30 min
Gelatina de vino rosado y frambuesas
12h 30min
Chiffon cake
1h
Kebabs de res con salsa bbq sudafricana (Monkey gland sauce)
2 godz.
Bowl de desayuno con smoothie de matcha
5 Min
Arroz basmati a las hierbas con pollo
35min