Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de mantequilla, en cubos fría
- 250 g de azúcar refinada
- 90 g de agua
- 5 yemas de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 botella
- Kalorie
- 20277 kJ / 4828 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 250 g
- Tłuszcz
- 432 g
- Tłuszcz nasycony
- 260 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 85 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de chocolate
45 min
Choux y eclairs
1h 30min
Glaseado de crema de mantequilla
5 min
Pastel moka TM6 (Black Diamond)
2 Std.
Betún de ganache de chocolate
12 Std.
Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6
45 min
Bizcocho genovés
1h 50 min
Pastel capuchino
2 Std.
Fantasmas de merengue
4 Std.
Bizcocho de almendras
30 min
Azúcar glass
5 min
Pastel de chocolate con avellanas
2hod. 40min