Wersje kompatybilne
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Praliné de avellanas
- 100 g de azúcar
- 100 g de avellanas tostadas
- 20 g de leche en polvo
Gianduja
-
300
g de chocolate amargo, en trozos
lub 300 g de chocolate con leche, en trozos - 220 g de praliné de avellanas, (elaboración previa)
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 11266 kJ / 2695 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 246 g
- Tłuszcz
- 174 g
- Błonnik
- 44 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasteles de toffee salado y chocolate
3 godz.
Panes planos keto con pesto de albahaca y tomates
25min
Natilla líquida de licor de Damiana (Baja California Sur)
25min
Torta de cielo
50 Min
Pan de cebolla TM6
9h 15min
Macarons de flor de hibisco
2h 30min
Merengue de avellana con relleno de banana toffee
3 Std. 15 Min
Calaveritas de chocolate
2h 30min
Choux y eclairs
1 Std. 30 Min
Praliné de avellanas
20 Min
Helado de choco menta
24hod.
Praliné de almendra
15 Min