Urządzenia i Akcesoria
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
520 g
Składniki
Praliné de avellanas
-
100 g de azúcar
-
100 g de avellanas tostadas
-
20 g de leche en polvo
Gianduja
-
300 g de chocolate con leche, , en trozos300 g de chocolate amargo , en trozos
-
220 g de praliné de avellanas , (elaboración previa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Kalorie
11266 kJ /
2695 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
246 g
Tłuszcz
174 g
Błonnik
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Crema pastelera de pistache
20 min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15 min
Curd de limón TM6
20 min
Pasta choux
2 godz.
Ganache de chocolate
15 min
Masa sablé
10 min
Pastel de chocolate con profiteroles
4 godz. 30 min
Besos de dama
1 godz.
Hojaldre
1 godz. 20 min
Praliné de avellanas
20 min
Babka de chocolate
3 godz.
Rompope de nuez
20 min