Wersje kompatybilne
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Praliné de avellanas
- 100 g de azúcar
- 100 g de avellanas tostadas
- 20 g de leche en polvo
Gianduja
-
300
g de chocolate amargo, en trozos
lub 300 g de chocolate con leche, en trozos - 220 g de praliné de avellanas, (elaboración previa)
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 11266 kJ / 2695 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 246 g
- Tłuszcz
- 174 g
- Błonnik
- 44 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mermelada de chabacanos deshidratados
40 min
Tulipas
50min
Dulce de leche
1h 10min
Pavlova de frutas tropicales
3 Std. 40 Min
Frangipan de almendra
15min
Pastel avellanado crispie
3h
Praliné de avellanas
20 min
Mille crêpe de matcha
40 min
Mil hojas de higos
45 min
Trifle de fresas con mascarpone
3 Std. 20 Min
Cobertura de cocoa con grenetina
30 min
Ate de membrillo
1 godz. 45 min