Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de fruits à coque variés et entiers (pistaches, amandes, noisettes etc.)
- 50 g de fruits secs variés (raisins, canneberges, etc.)
- 100 g de biscuits au choix
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 759.1 kJ / 1816.7 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 18.8 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Błonnik
- 0.9 g
Alternatywne przepisy
Riz au lait au chocolat
1 godz. 5 min
Saucisson au chocolat
6 Std. 15 Min
Le saucisson au chocolat
6 Std. 15 Min
Les croustouilles
20 min
Chocolat blanc chaud
15min
Rochers coco-chocolat
20 min
Gâteau au caramel
45min
Tarte choco-cookies
12 Std. 25 Min
Pâte à tartiner au pain d'épices
15min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Crémeux de Carambar
2h 30 min
Flan pâtissier au chocolat
3h