
Urządzenia i Akcesoria
Cookies cœur bonbon au caramel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
20 pièces
Składniki
-
de farine de blé180 g
-
de sucre roux140 g
-
levure chimique (½ sachet)1 c. à café
-
de sel1 pincée
-
œuf1
-
de beurre130 g
-
pépites de chocolat150 g
-
bonbons au caramel, type Werther's Original25
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
177.8 kcal /
748.7 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
23.4 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
63.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les cookies
11 Przepisów
Francja
Francja