Urządzenia i Akcesoria
Veracruz Fish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
rice250 g
-
white fish fillets (e.g plaice), skinless, boneless, cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
white cabbage cut in pieces150 g
-
olive oil100 g
-
tomatoes quartered300 g
-
onions halved80 g
-
garlic cloves4
-
1 fresh jalapeño chilli, halvedserrano chilli halved1
-
cider vinegar2 Tbsp
-
pitted black olives100 g
-
pickled capers20 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fish stock cubes (for 0.5 l each) to taste1 - 2
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.3 g
Kalorie
1748 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 godz. 15 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min