
Urządzenia i Akcesoria
Veracruz Fish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
rice250 g
-
white fish fillets (e.g plaice), skinless, boneless, cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
white cabbage cut in pieces150 g
-
olive oil100 g
-
tomatoes quartered300 g
-
onions halved80 g
-
garlic cloves4
-
serrano chilli halved1
-
cider vinegar2 Tbsp
-
pitted black olives100 g
-
pickled capers20 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fish stock cubes (for 0.5 l each) to taste1 - 2
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
418 kcal /
1748 kJ
Białko
14.3 g
Tłuszcz
29.3 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Chicken Provencale
1 godz.
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Seafood Risotto
40 min