
Urządzenia i Akcesoria
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Cashewkerne, ungeröstet50 - 60 g
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Zucchini in Stücken800 g
-
Knoblauchzehen1 - 2
-
Salz1 - 1 ½ TL
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht4 TL
-
Wasser700 g
-
Pfeffer, frisch gemahlen3 - 4 Prisen
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 - 2 Spritzer
-
Basilikum, frisch feine Stängel und Blätter abgezupft20 g
-
Minzeblättchen, frisch etwas mehr zum Garnieren2 - 3
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Kalorie
131 kcal /
551 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Schlanke Küche
24 Przepisy
Austria
Austria