
Urządzenia i Akcesoria
Erdäpfel-Sellerie-Püree
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (2-3 cm)400 g
-
Sellerie geschält, in Stücken (2-3 cm)300 g
-
Salz1 TL
-
Milch260 g
-
Butter in Stücken40 g
-
Erbsen, tiefgekühlt100 g
-
Muskatnuss, gemahlen1 Prise
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
242 kcal /
1012 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
698 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Nom, nom, nom
77 Przepisów
Austria
Austria