
Urządzenia i Akcesoria
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Butter30 g
-
Knollensellerie450 - 500 g
-
Kurkuma, gemahlen1 ½ TL
-
Wasser1000 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht4 TL
-
Streichkäse (RUPP Feinster Streich mit Emmentaler)175 g
-
frischer Schnittlauch½ Bund
-
Salz½ TL
-
Cayennepfeffer¼ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
129 kcal /
540 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RUPP
21 Przepisów
Austria
Austria