Urządzenia i Akcesoria
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Chicken roulade
-
chicken breasts butterflied (see Tips)3
-
olive tapenade or pesto of choice90 - 130 g
-
ham6 slices
-
Swiss cheese gouda or Emmental6 slices
-
sun-dried tomatoes roughly chopped1 - 2 tbsp
-
fresh baby spinach leaves10 - 20
-
water900 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
842.7 mg
Białko
42.5 g
Kalorie
1461.4 kJ /
348 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bourbon pork ribs
5h 50min
Beef ragu
1h 25min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM5)
Ninguna valoración
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Prawns with coriander coconut rice
35min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Rustic beef tarts
1h
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Meatballs in red pepper sauce
30min