Urządzenia i Akcesoria
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Chicken roulade
-
chicken breasts butterflied (see Tips)3
-
olive tapenade or pesto of choice90 - 130 g
-
ham6 slices
-
Swiss cheese gouda or Emmental6 slices
-
sun-dried tomatoes roughly chopped1 - 2 tbsp
-
fresh baby spinach leaves10 - 20
-
water900 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
842.7 mg
Białko
42.5 g
Kalorie
1461.4 kJ /
348 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1 h
Pizza Diavola
No ratings
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 h 40 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15 min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 h 30 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Tequila Sour (Metric)
10 min
Pickled fruit salad with honey labne
27 h 20 min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 h 20 min