Wersje kompatybilne
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Blue cheese dressing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 pickled cucumbers, cut into halves
- 1 garlic clove
- 60 - 80 g blue cheese, plus extra to serve
- 20 g lemon juice
- 90 g sour cream
- 150 g mayonnaise (see Tips)
Grilled cabbage and bacon
- ½ white cabbage (approx. 850 g), outer leaves removed, stalk and inner core intact, cut into 4 wedges or quarters (see Tips)
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g rindless bacon rashers
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 10824.2 kJ / 2577.2 kcal
- Białko
- 57.8 g
- Węglowodany
- 48.5 g
- Tłuszcz
- 237.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 67 g
- Błonnik
- 25.1 g
- Sód
- 7348.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken and port pâté
1h 30min
Yoghurt and jalapeño dressing
10 min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Caesar salad dressing
10 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Raw cauliflower tabouli
30min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Creamed spinach
15min