Urządzenia i Akcesoria
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Blue cheese dressing
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
pickled cucumbers cut into halves2
-
garlic clove1
-
blue cheese plus extra to serve60 - 80 g
-
lemon juice20 g
-
sour cream90 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
Grilled cabbage and bacon
-
white cabbage (approx. 850 g), outer leaves removed, stalk and inner core intact, cut into 4 wedges or quarters (see Tips)½
-
olive oil for brushing
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
rindless bacon rashers100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
7348.5 mg
Białko
57.8 g
Kalorie
10824.2 kJ /
2577.2 kcal
Tłuszcz
237.1 g
Błonnik
25.1 g
Tłuszcz nasycony
67 g
Węglowodany
48.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Savoury stuffed pumpkin
1 godz. 25 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Bang bang broccoli
3 godz. 25 min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Sauerkraut salad
10 min
Avocado dressing
10 min
No potato salad
20 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Cauliflower buffalo bites
35 min