Urządzenia i Akcesoria
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Blue cheese dressing
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
pickled cucumbers cut into halves2
-
garlic clove1
-
blue cheese plus extra to serve60 - 80 g
-
lemon juice20 g
-
sour cream90 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
Grilled cabbage and bacon
-
white cabbage (approx. 850 g), outer leaves removed, stalk and inner core intact, cut into 4 wedges or quarters (see Tips)½
-
olive oil for brushing
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
rindless bacon rashers100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
7348.5 mg
Białko
57.8 g
Kalorie
10824.2 kJ /
2577.2 kcal
Tłuszcz
237.1 g
Błonnik
25.1 g
Tłuszcz nasycony
67 g
Węglowodany
48.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 Std.
Parmesan cheese crisps
15 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 Min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 Std. 10 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
No potato salad
20 Min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 Std. 30 Min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min