Sweet Potato Gnocchi
TM6

Sweet Potato Gnocchi

4.3 (66 ocen)

Składniki

Dough

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 30 oz water
  • 12 oz sweet potatoes, peeled, cubed (1 in.)
  • 11 oz all-purpose flour
  • 4 oz ricotta cheese
  • 1 large egg
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp garlic powder
  • ½ tsp ground nutmeg (opcjonalnie)

Boiling Gnocchi

  • 60 oz water
  • 1 tsp salt

Pan Frying Gnocchi

  • 2 oz unsalted butter, divided
  • 2 oz extra virgin olive oil, to fry, divided
  • 10 fresh sage leaves, divided
  • Parmesan cheese, shaved, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2983 kJ / 713 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
78 g
Tłuszcz
36 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Błonnik
4 g
Sód
765 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy