Urządzenia i Akcesoria
Mild Thai Green Curry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
coconut oil1 oz
-
Thai green curry paste6 ½ oz
-
coconut milk13 ½ oz
-
chicken thighs boneless and skinless, cut into cubes (1 in.)16 oz
-
fish sauce2 oz
-
palm sugar1 oz
-
fresh kaffir lime leaves to taste1 - 2
-
cauliflower cut into bite-size florets6 ½ oz
-
red bell pepper cut into slices (⅛ in.)2 ½ oz
-
6 oz butternut squash, peeled, diced into pieces (¾ in.)kabocha squash peeled, diced into pieces (¾ in.)6 oz
-
green peas (fresh or frozen)3 ½ oz
-
fresh green chili sliced, to garnish
-
cilantro leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1470 mg
Białko
27.1 g
Kalorie
2675.7 kJ /
639.5 kcal
Tłuszcz
42.1 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
24.9 g
Węglowodany
31.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian Flavors
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Chicken Garam Masala
50 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Thai Curry Noodles
25 min
Artichoke and Butterbean Dip
10 min
Sandwich Bread
3 godz.
Rustic Bread
2 godz.
Butter Chicken
4 godz. 5 min