Urządzenia i Akcesoria
Grissini di pane
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porzioni
Składniki
-
10 g di lievito di birra fresco
-
160 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele1 cucchiaino di malto di orzo
-
400 g di farina tipo 0 + q.b.
-
50 g olio extravergine di oliva
-
30 g di strutto
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6.2 g
Kalorie
1185.1 kJ /
283.2 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La dispensa dei sogni
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Rosette
5 Std. 20 Min
Tigelle
3 Std. 50 Min
Crackers classici
3 Std.
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Grissini torinesi
1 Std. 35 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min