Torta Sacher bianca

Torta Sacher bianca

3.3 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 porzioni

Składniki

Torta
  • burro q.b.
  • farina q.b.
  • 4 uova
  • 100 g zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 70 g di farina tipo 00
  • 50 g di farina di mandorle
Farcitura
  • 200 g di confettura di albicocche
Terminare la preparazione
  • 50 g di acqua
  • 60 g zucchero
  • 90 g di sciroppo di glucosio
  • 50 g di latte condensato
  • 1 foglio di gelatina (circa 6 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
  • 90 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 30 g cioccolato fondente a pezzi

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 8 g
Kalorie 1648 kJ / 394 kcal
Tłuszcz 12.3 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 62.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...