Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca al cacao
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
-
50 g di farina di semola di grano duro
-
300 g farina tipo 0 + q.b.
-
30 g di cacao amaro in polvere
-
1 cucchiaino di sale
-
4 uova
-
20 g olio extravergine di oliva
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
13 g
Kalorie
1309 kJ /
313 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6 godz. 15 min
Macaron al cioccolato
24 godz.
Spongade della Val Camonica
5 godz.
Freakshake gusto macarons
2 godz. 40 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Pasta fresca (senza glutine)
1 godz. 5 min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 min
Croquembouche monoporzione
2 godz. 40 min
Geode cake
Brak ocen
Torta ai frutti esotici
8 godz. 10 min
Semifreddo al tè verde
5 godz.
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1 godz. 30 min