Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca al cacao
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
-
50 g di farina di semola di grano duro
-
300 g farina tipo 0 + q.b.
-
30 g di cacao amaro in polvere
-
1 cucchiaino di sale
-
4 uova
-
20 g olio extravergine di oliva
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
13 g
Kalorie
1309 kJ /
313 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Salsa barbecue
20 min
Gelato alla cannella con gelèe al vino rosso
16 godz. 30 min
Semifreddo alle castagne
12 godz. 15 min
Filetti di maiale ripieni alle prugne (Bimby Friend)
1 godz. 20 min
Croissant francese
5 godz. 20 min
Carbonade
2 godz. 10 min
Pasta fresca senza uova
1 godz. 35 min
Pasta fresca (senza glutine)
1 godz. 5 min
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1 godz. 10 min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2 godz. 30 min
Grissini con esubero di lievito madre
5 godz. 5 min
Piadina con esubero di lievito madre
1 godz. 50 min