Pastel de repollo

Pastel de repollo

4.7 68 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 raciones

Składniki

Masa quebrada
  • 200 g de harina de trigo
  • 100 g de mantequilla fría, en dados
  • ½ cucharadita de sal
  • 75 g de agua fría
Relleno
  • 350 g de repollo en trozos
  • 800 g de agua
  • 125 g de cebolla en cuartos
  • 1 diente de ajo
  • 25 g de aceite de oliva
  • 90 g de dados de beicon
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de comino molido
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 4 huevos
  • 100 g de queso cremoso
  • 50 g de queso rallado para fundir

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 696.6 mg
Białko 10.2 g
Kalorie 1572 kJ / 376 kcal
Tłuszcz 26.7 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 12.8 g
Węglowodany 24.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...