Arroz a la zamorana

Arroz a la zamorana

4.7 83 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 150 g de pimiento rojo en trozos
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 3 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 100 g de chorizo cortado en rodajas
  • 100 g de jamón serrano en dados
  • 1 oreja de cerdo cocida en trozos
  • 1 manita de cerdo deshuesada y en trozos
  • 1 cucharada de pimentón dulce
  • 800 g de caldo de carne
  • ½ cucharadita de sal
  • 350 g de arroz de grano redondo
  • 150 g de panceta fresca de cerdo en tiras

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 17.25 g
Kalorie 1606 kJ / 384 kcal
Tłuszcz 13.53 g
Błonnik 2.05 g
Węglowodany 48.41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...