Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de chorizo cortado en rodajas
- 100 g de jamón serrano en dados
- 1 oreja de cerdo cocida, en trozos
- 1 manita de cerdo, deshuesada y en trozos
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 800 g de caldo de carne
- ½ cucharadita de sal
- 350 g de arroz de grano redondo
- 150 g de panceta fresca de cerdo en tiras
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1606 kJ / 384 kcal
- Białko
- 17.25 g
- Węglowodany
- 48.41 g
- Tłuszcz
- 13.53 g
- Błonnik
- 2.05 g
Alternatywne przepisy
Arroz criollo
45 Min
Patatas a la riojana
40 Min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 Min
Lasaña de morcilla de Burgos
45 Min
Macarrones con tomate y chorizo
25min
Macarrones y pollo con salsa barbacoa
40 Min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1h 10min
Patatas revolconas
40 Min
Fideuá con carne
30min
Arroz a lo pobre
40 Min
Arroz caldoso con mejillones
50 Min
Arroz con pollo en adobo y judías verdes
12h 45 min