Costillas asadas y champiñones al ajillo

Costillas asadas y champiñones al ajillo

4.6 110 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

Costillas al ajillo
  • de costillas de cerdo frescas carnosas (en trozos de aprox. 5 cm)
    1000 g
  • dientes de ajo
    3
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    5 ramitas
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de vino blanco
    50 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra molida
    1 - 2 pellizcos
Champiñones al ajillo
  • dientes de ajo
    3
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    5 ramitas
  • de champiñones en cuartos
    400 g
  • pimienta de Cayena seca entera (opcjonalnie)
    1
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 489 kcal / 2043 kJ
Białko 20.81 g
Tłuszcz 44.23 g
Węglowodany 1.86 g
Błonnik 1.91 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...